100% Handmade
Verzending binnen 5 werkdagen
Geen verzendkosten boven 100 euro
100% Belgisch

Over ons

Het idee achter Zinder ontstond reeds in 2020, maar het duurde nog tot november 2022 om met de webshop online te komen. Onze prioriteit is het leveren van kwalitatieve operatiemutsen, waarbij wij zelf instaan voor het ganse proces, vanaf het ontwerp, de creatie tot de uiteindelijke verkoop. Het gehele productieproces vindt plaats in België. Alleen zo kunnen wij een hoogwaardig product garanderen. Door het gebruik van kwalitatieve katoenen stoffen kunnen de mutsen gemakkelijk gewassen en hergebruikt worden. Zo proberen we de gigantische medische afvalberg ook wat te verkleinen. 

Katoen is bovendien een plantaardig textiel, gemaakt van de katoenplant. Het is dan ook ideaal voor mensen met allergieën en gevoelige huid. 

Zinder kwam tot stand door de passie voor design en mode in combinatie met de liefde voor de medische sector. Ons doel is om op een speelse manier persoonlijkheid toe te laten in de meestal cleane medische setting van bv. een operatiezaal. Kleur en stijl maakt ons als gezondheidsmedewerker toegankelijker.

We trachten professionaliteit te combineren met personalisering en differentiëring. 

Onze operatiemutsen laten zien wie jij bent!

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »